søndag 18. november 2012

Tarotkort - Styrke

Styrke
   

 BOTA Tarot - Styrke

Kort 8

Astrologisk:
Løven

Hebraisk bokstav: Teth som betyr 'slangen'

19. sti på Det kabbalistiske Livets Tre: Chesed - Geburah

Element: Ild

Meditasjon: Å kontrollere sinne og hat
 
Titler: Datter av det flammende Sverd, Løvens Leder

Mytologisk:

Egyptisk:
Bast, Sekhmet, Horus

Gresk: Demeter, Titanene

Romersk: Diana, Vulcan

Norrøn: Frøya, Gevjon

Runer:
Fe, Pertro 


Kjennetegn: 
 
Tarotkortet Styrke kalles iblant Kraft og viser til ildens livskraft, som er kilden til all menneskelig aktivitet.Tarotkortet Styrke er knyttet til Teth, som betyr slange. Dette indikerer at Styrke har en dyp esoterisk betydning. Styrke henviser simpelthen til selve Kundalinikraften, eller slangekraften, en mektig iboende kraft i menneske. Denne kraften vil bli vekket helt automatisk når tiden er inne. BOTA sier at den beste måte å vekke Kundalinikraften på en sikker og trygg måte, er å lære å kontrollere kropp, sinn og følelser. Så vil Kundalinikraften vekkes til riktig tid på en helt naturlig og ufarlig måte.
 
Stikkord: 
 
Indre styrke, selvkontroll og mot. Stor kreativitet. Tålmodighet. Medfølelse. Overvinnelse av angst, selvtillit, selvstendige beslutninger, makt, energi, handlefrihet, selvbevissthet, oversikt og selvinnsikt.
 
I en Tarotlesing:
 
Tarotkortet Styrke handler om å oppdage sin egen styrke, å kultivere sin egen personlighet for å hindre skadelig innflytelse, la kreativiteten blomstre, og å stole på seg selv. Det dreier seg om å ta egne beslutninger, lære av sine feil og ta ansvar for sitt liv.


 
Dali Universal Tarot - Styrke


 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.